Logo
01
DEC
2014

Wie zijn wij

Posted By :
Comments : Off

We stellen ons even voor

AnjaMevr. J.L.C. Olfers
Vanaf de oprichting van Steentjes veiligheidsnetten & randbeveiligingen b.v. in 2001 ben ik op de achtergrond actief werkzaam geweest. Veiligheid staat voor mij op de eerste plaats. Dit geldt zeker ook voor ons personeel, die hierin ook een voorbeeld functie hebben. Financiële en fiscale zaken behoren tot mijn taken alsmede de bedrijfsadministratie. Deze taken worden uitgebreid met het stimuleren van de (persoonlijke) groei en de ontwikkelingen binnen het familiebedrijf.

JohnIk ben John werkzaam bij Steentjes veiligheidsnetten & randbeveiligingen b.v. vanaf 2002. Daar ben ik begonnen in de buitendienst tot 2011. Vanaf 2012 heb ik plaats genomen op de planning, om elke bouw van groot tot klein van nieuwbouw tot renovatie te adviseren en in te plannen. Graag sta ik klanten te woord en hoor wat de wensen zijn om hierin mogelijkheden in aan te bieden. Even als klanten contact onderhoud hoort bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Duidelijke afspraken vastleggen bijv. dat projecten op tijd klaar zijn liggen bij mij hoog in het vaandel.

JefMijn naam is Jef en werk al vanaf 2001 in het bedrijf, voornamelijk op de buiten dienst. Zowel grote als kleine bouwen zijn en blijven voor mij een uitdaging. veiligheid staat voor mij boven alles niet alleen voor de bouwvakkers die na mij werken op het dak maar ook zeker voor ons personeel. Werken volgens de VCA* normen zijn de speerpunten binnen ons bedrijf en naar mijn mening ook voor mijn functie. Op die manier kan ik het werk op een verantwoordelijke manier overbrengen naar ons personeel.

JennyMijn naam is Jenny, vanaf 2006 ben werkzaam binnen het bedrijf. Mijn bezigheden binnen Steentjes zijn o.a. VCA* – Web beheer – Administatie. Mijn doelstelling is om samen met ons personeel het werken op hoogte veilig te houden, volgens de geldende veiligheidsnormen en daarbij horende VGM beheer. Daarnaast is communicatie via social media tegenwoordig ondenkbaar, om deze reden wil ik u als klant betrekken bij onze dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf.